NOU: Melodia cântată de Simona Halep, Nadia Comăneci și Ianis Hagi. Cum i-au surprins pe cei care se luptă cu COVID-19

Mai multe vedete din România au participat la filmarea unui clip inedit. Acesta a fost publicat pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

”Pentru cei din Linia Întâi. Cu dragoste, admirație și prețuire. Ei sunt eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!”, a fost mesajul transmis de autorități.

Cadre medicale, polițiști și alți lucrători direct implicați în lupta cu noul coronavirus apar în clip și fredonează melodia lui Smiley și Cabron, ”Cine-i salvează pe eroi?”.

Printre cei care fredonează versurile se regăsesc și mai multe vedete din România: Simona Halep, Ianis Hagi, Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Victor Rebengiuc și medicul Radu Zamfir.

”Cine-i salveză pe eroi, când rămân fără puteri și devin la fel ca noi?!” (…) Atunci când frica ne cuprinde și nu ne mai salvează decât dragostea”, sunt câteva din versurile scoase în evidență pe fondul pandemiei de coronavirus.

Clipul a fost vizionat de peste 500.000 de ori.

sursa: VIDEO Melodia cântată de Simona Halep, Nadia Comăneci și Ianis Hagi. Cum i-au surprins pe cei care se luptă cu COVID-19

Author: RadioAspiratii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *